Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Serdivan Spor Salonu'nda "AK Parti Sakarya Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı"nda konuştu.

"İSİMLERİNİ BULUP KAYITLARINI YAPACAKSINIZ"

Askıya çıkan seçmen kütükleri incelendiğinde AK Parti üyelerinden 504 bininin kayıtlarda olmadığını gördüklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, il ve ilçe başkanlarına talimat vererek, "Derhal seçmen kütüklerinde isimleri yer almayan üyelerimizi bulup kayıtlarını yaptıracaksınız. Adres değiştirerek ilinize ilçenize gelmiş üyelerle hemen irtibat kuracaksınız. Üyemiz olmayanlara da hoşgeldiniz ziyaretine gideceksiniz." ifadelerini kullandı.

"BİZ ESERLERİMİZLE KONUŞUYORUZ, CHP LAFLA KONUŞUYOR"

"Biz gittiğimiz her yerde eserlerimizle konuşuyoruz CHP lafla konuşur." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na atıfta bulunarak, "Bugün Karasu'da dev tesisin açılışını yaptık. Bay Kemal inşallah izlemiştir izlememişse akşam televizyondan izlesin." dedi.

ZİLLET İTTİFAKI'NA GEREKEN DERSİ VERMELİYİZ

Erdoğan, "Bir cumhur ittifakı var ve bunun karşısında bir illet, zillet ittifakı var. Bunlara gereken dersi 31 Mart'ta vermemiz lazım." diye konuştu.

"SATIŞ DA DEĞİL ÖZELLEŞTİRME DE"

"Tank-Palet Fabrikasının satılması" yalanını uyduran ana muhalefet partisini de eleştiren Erdoğan, "CHP'liler Arifiye'deki tank fabrikamızla alakalı, biz satış değil, özelleştirme değil daha ileri bir modernizasyon olması için işletme devri yaptık. BMC buraya yaklaşık 50 milyon dolar yatırım yapacak. Daha modern tesis olsun ve bu tesiste bütün tankların araç gerecin modernizasyonu yapılsın. Burada çalışanlar çıkarılmayacak özlük haklarında düşme olmayacak." ifadelerini kullandı.