Yunanistn’da yayımlanan bir gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı ağza alınmayacak hakaretler edildi. Türkiye’den çok sert tepkiler gelmeye devam ederken habere bir tepki de AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi.

“YUNAN POLİTİKACILAR DESTEKLİYOR”

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı yapılan çirkin ve alçakça ifadeleri kınadığını söyledi.Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın. Çelik ayrıca bu tarz yapılan sözde haber ve yayınların arkasında bazı Yunan siyasetçilerin olduğuna dikkat çekti. “Bu alçak ifadeler o politikacıların alnına yapışır.” Diyen çelik sözlerine şöyle devam etti:

“SÖMÜRGE GİBİ DAVRANANLARI DOST ZANNEDİYORLAR”

Türkiye hakkında alçakça ifadeler kullananlar, Yunanistan’ı sadece silah satılacak bir sömürge pazarı gibi görenleri saygıyla karşılıyorlar. Türkiye’nin iyi komşuluk yaklaşımına düşmanlık ediyorlar. Yunanistan’a Afrika’daki eski sömürgeleri gibi davrananları dost zannediyorlar.

“İFADELERİ İADE EDİYORUZ”

Bazı Yunanlı politikacılar ve alçak ifadeleri kullanan basın organları kendi ülkelerini böyle zavallı duruma düşürüyorlar. Cumhurbaşkanımız hakkında kullanılan alçak ifadeleri Türkiye düşmanı Yunanlı politikacılara iade ediyoruz.