Antalya'da 15-16 Kasım tarihlerinde düzenlenecek G20 Liderler Zirvesi'nin resmi sosyal medya hesapları, zirve öncesinde ve sırasında anlık paylaşımlar için kullanıcıların takibine sunuldu.

Antalya'da 15-16 Kasım'da, dünyanın en güçlü 20 ekonomisinin liderlerinin bir araya geleceği G20 Liderler Zirvesi için hazırlıklar sürüyor.

Serik ilçesindeki Belek turizm bölgesinde gerçekleştirilecek, Anadolu Ajansının (AA) ev sahibi fotoğraf sağlayıcısı olduğu Zirve, sosyal medya aracılığı ile her yönüyle takip edilebiliyor. Zirveye dair tüm bilgiler, zirve gündemi, liderlerin programları "Liderbahis text-shadow 200ms ease, box-shadow 200ms ease, border 200ms ease; background: 0px 0px;">g20.org" adlı web sitesinde yer alıyor.

Öte yandan, G20 Liderler Zirvesi'nin resmi sosyal medya hesapları da zirve öncesinde ve sırasında anlık paylaşımlarda bulunmak amacıyla kullanıcıların takibine sunuldu.

"@G20Turkey2015" Twitter hesabından, zirvedeki gelişmelere dair twitler, "instagram.com/G20Turkey" hesabından da özel fotoğraflar paylaşılacak. Zirve, ayrıca Facebook üzerinden "facebook.com/G20Turkey" hesabı aracılığıyla takip edilebilecek.