Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde düzenlenen operasyon sırasında yaralanan bir asker ise kaldırıldığı hastanede şehit düştü.

Alınan bilgiye göre, Amanos Dağları’nda arazi arama tarama faaliyeti yürüten jandarma özel harekat birliğine, teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırıda bulunuldu.

Açılan ateş sonucu yaralanan bir asker, helikopterle Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesine kaldırıldı.

Yaralı asker, müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Osmaniye’de 1 şehit

Dinamobet 20px; font-size: 14px; line-height: 22px; color: rgb(126, 126, 126); font-family: sans-serif; text-align: justify;">Öte yandan, Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde düzenlenen operasyon sırasında bir askerin yaralandığı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen askerin kurtarılamayarak şehit olduğu bildirildi. 

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde verilen bilgiye göre, bugün saat 06.15’te, Osmaniye Hasanbeyli ilçesinde bir gün önce dört adet rüzgar tribününün bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından el yapımı patlayıcı ile kullanılamaz hale getirilmesi sonrasında operasyon başlatıldığı ve bu çatışmada bir askerin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, helikopter ile Adana Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi’ne sevk edilen yaralı askerin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu kaydedildi.