İstanbul Kağıthane'de Recep İnçke, boşanmak isteyen eşi Nisa İnçke'yi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alındı. 

Recep İnçke (32), 7 Aralık'ta polis merkezine giderek, Kağıthane Talatpaşa Mahallesi'ndeki evinde 2 yıl önce evlendiği 25 yaşındaki eşi Nisa İnçke'yi bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi.

Gözaltına alınan şüphelinin ifadeleri doğrultusunda söz konusu adrese giden ekipler, vücudunda 4 bıçak yarası bulunan kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

'KARDEŞİMİ SÜREKLİ DARBEDİYORDU'

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Nisa İnçke'nin ağabeyi Bedri Ece yaptığı açıklamada, "Kocası, kız kardeşimi sürekli darbediyordu. Biz de kendisine 'Boşanma davası aç ve bizde kal.' dedik. Kardeşimin dava açtığını ve 15 Aralık'a duruşma günü verildiğini öğrenen kocası, iki hafta önce evimize gelerek kız kardeşime bıçakla saldırmak istemiş. Aradan bir süre geçince kız kardeşimi arayan ve düzeldiğini söyleyerek kendisini affettireceğini belirten kocası, kardeşimi bir kafeye çağırıyor ve sonrasında evlerine götürerek bıçaklıyor. Kardeşimi planlayarak öldüren bu adamın hak ettiği cezayı almasını istiyoruz." dedi.