İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde 2 kadının içinde bulunduğu konsolosluk aracının önünü kesen saldırgan, önce para istedi, ardından yumruk atarak kırdığı camdan elini uzatarak ön koltuktaki çantayı alıp kaçtı.

İstanbul Beyoğlu'nda konsolosluk aracının önünü kesen bir kişi, araç camını kırıp sürücünün çantasını alarak kaçtı.

KADINLAR DEHŞETE KAPILDI

Olay saat 09.30 sıralarından yaşandı. Kurtuluş Deresi Caddesi’nden 34 CC 2945 plakalı konsolosluk aracı ile Beyoğlu'ndaki Fransız Sarayı'na giden ve içinde iki kadının bulunduğu aracın önünü kesen bir kişi sürücü kadından para istedi.

Bu sırada otomobilin ön sağ camını yumruk atarak kıran saldırgan ön koltuktaki çantayı alıp kaçtı. Dehşet yaşayan sürücü kadın gözyaşlarına boğulurken arka koltukta bulunan kadın da büyük panik yaşadı.

Olaya şahit olan duyarlı vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine kısa sürede gelen sivil polis ekibi yol ortasında kalan aracı kenara çekti. Olay sırasında arka koltukta bulunan kadın taksi ile Fransız Sarayı'na gitti.

Araç sürücüsü kadın ise polis aracına alınarak polis merkezine götürülürken basın mesnuplarına "Para istedi, hırsız olduğu belliydi zaten. Sonra eliyle camı kırdı. Eliyle para işareti yaptı, çantamı aldı, kaçtı." şeklinde konuştu.

Olay sonrası soruşturma başlatan polis ekipleri saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.