Meteoroloji'den alınan son dakika haberine göre Marmara bölgesi bugün soğuk hava dalgasının etkisi altına girecek. İstanbul'da da etkili olması beklenen kar yağışının bu gece başlaması bekleniyor. Bugün gün boyu İstanbul'da yağmur görülecek. Gece saatlerinde ise yağışın kara dönüşeceği öngörülüyor. Özellikle çarşamba lodos hakim olacak. Perşembe günü de lodos yerini karayele devredecek. İstanbul'da hava sıcaklıkları 10 - 15 derece düşmüş olacak. Çarşamba günü 10, 15 derece olan hava sıcaklıkları Perşembe günü 4, 5 dereceye kadar düşmesini bekleniyor. Meteoroloji ayrıca Doğu Anadolu için 'çığ' uyarısında bulundu. Şimdi herkes kar yağışı ne kadar sürecek ve okullar tatil edilecek mi sorusuna yanıt aramaya başladı.

İSTANBUL'DA KAR YAĞIŞI NE KADAR SÜRECEK? 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı son dakika verilerine göre İstanbul'da bu gece başlaması beklenen kar yağışının Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü de devam edecek Pazar günü ise etkisini yitirecek. 

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeni ile henüz herhangi bir tatil söz konusu değil. Fakat kar yağışının miktarına göre valiliğin alacağı bir tatil kararı olması durumunda, haberimizden detayları öğrenebilirsiniz. 

AKOM'DAN İSTANBUL İÇİN UYARI GELDİ

İstanbul’un, 6 Şubat Perşembe gününden itibaren soğuk, kar yağışlı ve fırtınalı bir havanın etkisine girmesi bekleniyor. Yetkililer, 3 gün süreceği tahmin edilen yağışlı hava boyunca sürücü ve yayaları don ve buzlanmaya karşı uyardı.