Oyna Kazan ipucu sorusu merak ediliyor. Oyna Kazan yarışmasında her yarışmadan önce ipucu sorusu yayınlanıyor. Bu kopyanın yanıtını öğrenen yarışmacılar kolayca bir sonraki soruya geçebiliyorlar. 12 Mart’ta ipucu olarak, “Kopya geldi! Sabahattin Ali’nin romanlarını kimler okudu? Şöyle bir bakalım mı hangi romanları yazmış diye?” sorusu soruldu.

OYNA KAZAN ip ucu

Ezhel müptezel klibi çok güzel değil mi?

Eyşan unutamıyorum

Herkes öldürür sevdiğini

Şehrimin tadı

imkansızım

Geceler

OYNA KAZAN NEDİR?

Kuruş değil binlerce lira kazan sloganıyla App Store ve Google Play'de indirime sunulan Oyna Kazan Canlı Bilgi Yarışması Hadi'ye rakip olarak çıktı. Ancak Hadi gibi kuruş değil binlerce lira kazandırma sözü verdi.

Onedio'nun canlı mobil bilgi yarışması Oyna Kazan yayın hayatına başladı. Kuruş kuruş değil, binlerce lira kazanın sloganıyla Hadi'ye rakip olan Onedio canlı mobil bilgi yarışması resmen App Store ve Google Play'de satışa sunuldu.

OYNA KAZAN UYGULAMASINDAN NASIL PARA KAZANILIR?

Oyna Kazan'da soru sayısı olmadan yarışılabilecek. Elendikten sonra 1000 kişiden itibaren herkesin para kazanacağı uygulamada paralar sürekli artıyor. Son 1000'e girdiğiniz az kazanmaya başlayacağınız uygulama 250 ve 500 kalırsanız geliriniz daha çok artıyor.

Tüm elemeler gerçekleştikten sonra Kazandıran Sorular'a geçilerek para kazandırmaya başlıyor. Birinci olan şu an için 1000 TL ödül alıyor. İlk 10 ve İlk 50'ye giren herkese para ödülü var. 1000 TL ve 100.000 TL arasında ödüllü soruların da sorulacağı Oyna Kazan uygulaması şu anda popüler olma yolunda ilerliyor.

Yılın Girişimi, Yılın Mobil Uygulaması ve Yılın Girişimcisi olan Hadi'den sonra Onedio böyle bir iş yapması ne kadar doğru bilinmez, daha iyi ve kaliteli bir şey ortaya çıkartacakları düşünülüyor.

Oyun oynayarak para kazandıran uygulama 2019 yılında daha ada artacak gibi görülüyor.

Oyna Kazan Hadi ve Eleq'te olduğu gibi gerçek para dağıtıyor.