İstanbul'da Kadıköy-Kartal Metro Hattı, Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Böylece, Pendik-Kadıköy arasındaki ulaşım süresinin 35 dakikaya inmesi planlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), “Tören organizasyonu nedeniyle Tavşantepe-Pendik ve Yakacık istasyonlarımız tören sonrasına kadar kapalı olacaktır” uyarısında bulundu. 

RESMİ AÇILIŞ BUGÜN


Kadıköy-Kartal arasında hizmette olan metro hattını, Tavşantepe’ye kadar uzatan, ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonlarının resmi açılışı bugün gerçekleştirilecek. Seferlere resmen başlayacak 4.4 kilometre uzunluğundaki metro hattıyla beraber, Pendik’ten Kadıköy’e ulaşımın süresinin 35 dakika olması planlanıyor.


HAT 19 DURAĞA ÇIKACAK

Pendik-Kadıköy 35 dakikaya iniyor Bugün bu metro istasyonlarını kullanmayınToplamda 16 durağa sahip olan Kartal-Kadıköy metro hattı böylece 19 durağa çıkmış olacak. Bugün saat 14.00’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yapılacak açılış için İstanbul Büyükşehir Belediyesi trafik uyarısı yaptı. Açıklamada, “Tören organizasyonu nedeniyle Tavşantepe-Pendik ve Yakacık istasyonlarımız tören sonrasına kadar kapalı olacaktır” denildi.