Başbakan Ahmet  Davutoğlu partisinde İstanbul'da düzenlenen mitingde konuşuyor.

Davutoğlu, "Ellerindeki medya gücünü kullanıp bunlar 40 yıllık terör örgütünü barış havarisi gibi gösteriyorlar. Doğu'da terörü kutsayanları, terörün en has destekçilerini makyajlıyorlar, allıyorlar, pulluyorlar, barış güvercini yapmaya çalışıyorlar. Allah aşkına terörden barış güvercini olur mu?" diye sordu.

Başbakan Davutoğlu "Bunların yaşamayla, yaşatmayla sorunları var. Bunlar gencecik çocukları dağa çıkarıp ölümle tanıştırıyorlar. Kendilerinden olmayana, yaşam hakkı tanımıyorlar. Bu toprakların zenginliğini, farklılığını, gücünü hazmedemiyorlar" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu şunları kaydetti:

Casino Siteleri margin: 0px 0px 15px; font-stretch: normal; font-size: 16px; line-height: 24px; font-family: Roboto, sans-serif;">"Karşımıza gelenleri bir rüzgar gibi esip geçeceğiz. Herkes emin olsun, bu ülkenin her insanının canı da hukuku da bize emanettir. Teröre asla izin vermeyeceğiz. Silahlar gömülünceye, terör sona erinceye, bütün dağlarımız, ovalarımız, vadilerimiz temizleninceye kadar kararlı şekilde mücadele edeceğiz. Onlar '7 Haziran'dan sonra ülkede kaos ortamı çıkartırız' zannettiler. Allah aşkına biz bunlara meydanı bırakır mıyız?"

"Milletin canına, birliğine, dirliğine, kardeşliğine kastedenleri, mutlaka adalete teslim edeceklerini" vurgulayan Davutoğlu, "Hepsini teslim edeceğiz ama biz demokrasiden, hukuktan, adaletten ve hep beraber insanca yaşamaktan, onurlu bir şekilde yaşamaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Bilin ki dirliğimize, birliğimize, kardeşliğimize kastedenler mutlaka kaybedecek" diye konuştu.
AA