Güney Kore Başkanlık Ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre Yoon, Suudi Arabistan ziyaretinin ikinci gününde, başkent Riyad'daki El Yamamah Sarayı'nda Veliaht Prens bin Selman ile bir araya geldiği bildirildi. 

İki lider, inşaat ve enerji sektörleri dışında turizm, kültürel alışveriş, araba ve gemi üretimi gibi yüksek teknolojili endüstri sektöründe stratejik işbirliklerinin "derinleştirilmesi ve güçlendirilmesi" konusunda mutabık kaldı.

Görüşmede, İsrail-Filistin çatışmasına da değinen Yoon, ülkesinin insani yardımlar dahil olmak üzere "gerekli yardımlaşmayı sunacağını" kaydetti.
Yonhap haber ajansına göre, Yoon'un, 21 Ekim'de başlayan 4 günlük Suudi Arabistan ziyaretinin ardından Katar'a gitmesi bekleniyor.

Tayvan Adası'nın çevresinde hareketlilik: Çin'e ait 22 hava aracı tespit edildi! Tayvan Adası'nın çevresinde hareketlilik: Çin'e ait 22 hava aracı tespit edildi!

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Kasım 2022'de iki ülke arasındaki işbirliğini güçlendirecek projelerle ilgili bir komite kurulması konusunda anlaşmaya varmıştı.