• DOLAR 32,50 %-0.13
  • EURO 34,97 %0.35
  • ALTIN 2.427,59 %0.18
  • BİST100 9.802 %0.82
  • BITCOIN 63.902 %-3.54
  • ETHERIUM 3.146 %-2.91
20°

Ayvacık Haberleri

Ayvacık haberleri ve güncel Ayvacık gelişmeleri, Ayvacık ile ilgili tüm video, Ayvacık fotoğrafları ve Ayvacık haberleri Son dakika haberleri | Günlük haberler - aslida.com sitemizde


GENEL

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan unsurlarının Türk kara sularına geri ittiği 4'ü çocuk, 16 kaçak göçmen kurtarıldı.

GENEL

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde kaybolan bir Alzaymır hastasının bulunması amacıyla çalışma başlatıldı.

GENEL
GENEL

Çanakkale'nin Ezine ve Ayvacık ilçelerinde 75 düzensiz göçmenin yakalandığı operasyonda, insan kaçakçılığı iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı.

GENEL

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince 15’i çocuk, 49 kaçak göçmen kurtarıldı.      

GENEL
GENEL

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince 43 kaçak göçmen kurtarıldı.   

YAŞAM

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde sağanak yağış sonrası Gülpınar-Babakale köy yolu, kayan yaprak ve balçık nedeniyle trafiğe kapatıldı.   

GENEL

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla yurt dışına gitmeye çalışan 48 düzensiz göçmen yakalandı.

YAŞAM

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesine bağlı Sazlı Köyü sahil yolunu fırtına ve sağanak yağış vurdu. Ortalık savaş alanına döndü. Sahilde bulunan yazlık...

GENEL

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunanistan'a geçmek isteyen kaçak göçmenler, Yunanistan unsurlarınca bindikleri botun motorunu sökerek ölüme terk ediyor. 

GENEL

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Ayvacık ilçesinde düzenlenen kaçak göçmen operasyonunda, Afganistan uyruklu 31 kaçak göçmen ile 4 organizatör yakalandı.