• DOLAR 32,46 %-0.11
  • EURO 34,80 %-0.52
  • ALTIN 2.443,68 %0.31
  • BİST100 9.937 %2.27
  • BITCOIN 64.080 %0.66
  • ETHERIUM 3.145 %0.64
19°

Astronot Haberleri

astronot haberleri ve güncel astronot gelişmeleri, astronot ile ilgili tüm video, astronot fotoğrafları ve astronot haberleri Son dakika haberleri | Günlük haberler - aslida.com sitemizde


GENEL
GÜNDEM

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı 21 günlük uzay misyonunun ardından, "Bu sadece bir başlangıçtı, bir yere varış hikayesi değildi" dedi.    

GÜNDEM

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın yurda dönmesinin ardından Türkiye'nin uzay programına ilişkin konuştu. 

GÜNDEM

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda geçirdiği 18 günün ardından yurda dönen Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı.

GÜNDEM

Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki görevini başarıyla tamamlayan astronot Alper Gezeravcı, beraberindeki 3 astronotla birlikte Dünya'ya Dragon Uzay Aracı'yla geri dönüyor. 

GÜNDEM

Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı'nın olumasuz hava şartlarından dolayı üst üste ertelenmesinin ardından bugün saat 17.05'te dönüş yapması netleşiyor. 

GÜNDEM

SpaceX Alper Gezaravcı ve beraberinde ki astronotların dönüşünün olumsuz hava koşulları nedeniyle bir gün daha ertelendiğini açıkladı.   

GÜNDEM

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda kalacağı sürede yaptığı deneylere ilişkin Samsun'a bağlanarak bilgi veren Alper Gezeravcı, “Mikro yerçekimi ortamı, bilimsel araştırmalar için...

GÜNDEM

İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, "İlk İnsanlı Uzay Misyonu" kapsamında Uluslararası Uzay İstasyonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile canlı bağlantı yoluyla görüşme...

DÜNYA

Amerika Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) astronotlarından Andreas Mogensen, uzaydan Bitlis’in Tatvan ilçesi, Nemrut Krateri ve Van Gölü’nün aynı...