• DOLAR 32,50 %-0.13
  • EURO 34,97 %0.35
  • ALTIN 2.427,59 %0.18
  • BİST100 9.802 %0.82
  • BITCOIN 63.902 %-3.54
  • ETHERIUM 3.146 %-2.91
20°

Fırtına Haberleri

fırtına haberleri ve güncel fırtına gelişmeleri, fırtına ile ilgili tüm video, fırtına fotoğrafları ve fırtına haberleri Son dakika haberleri | Günlük haberler - aslida.com sitemizde


GENEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İç Ege, Batı Akdeniz ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu Bölgesi'nin genelinde yarın...

GÜNDEM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan 'sarı' kodlu uyarıda, iç ve batı kesimlerde fırtına bekleniyor.

GENEL

Düzce’de fırtınanın etkisi ile aydınlatma direğindeki ampul patladı. Alev alev yanan ampul vatandaşlar tarafından söndürüldü.

GÜNDEM

Yurdun iç ve batı kesimlerinde beklenen kuvvetli yağış ve fırtına nedeniyle 43 il için "sarı" kodlu uyarı yapıldı.

YAŞAM

Trabzon’un Faroz ile Beşirli sahil kısmında geçtiğimiz günlerde denizde çıkan fırtınada dalgalar nedeniyle zarar gören yürüyüş yolunda onarım çalışması başlatıldı.  

GENEL
GENEL

Aydın’da yarın il genelinde rüzgarın kuvvetli yer yer fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.   

GENEL

Ordu’nun Akkuş ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle bir kişi kaldırımda sürüklenerek ağaca tutunarak durabildi. O anlar ise bir iş yerinin...

GENEL

Muğla’nın Bodrum ilçesinde etkili olan fırtına nedeniyle tekneler battı, ağaçlar devrildi, işletmelerin tenteleri zarar gördü.     

GENEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarından sonra Edirne'de şiddetli fırtına yaşanırken, İpsala ilçesinde ise hortum oluştu.  

GENEL

İzmir'de deniz seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle geçici süreyle durduruldu. 

DÜNYA

Belçika'nın Doğu Flandre ilinde etkili olan şiddetli yağış ve fırtınada savrulan çitin çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.