• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 63.800 %-1.24
  • ETHERIUM 3.048 %-2.09
14°

Hırsızlık Haberleri

hırsızlık haberleri ve güncel hırsızlık gelişmeleri, hırsızlık ile ilgili tüm video, hırsızlık fotoğrafları ve hırsızlık haberleri Son dakika haberleri | Günlük haberler - aslida.com sitemizde


GENEL

Hatay’ın Antakya ilçesinde, mazgalların motosikletli hırsızlar tarafından çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı. 

GENEL

Kocaeli'de alışveriş merkezlerinden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle İstanbul'da gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

GENEL

Sultangazi’de çaldıkları araçla seyir halindeyken polis ekiplerinin radarına yakalanan 3 şüpheli, polis ekiplerinden kaçarken kaza yaptı. 

GENEL

Aydın’ın Germencik ilçesinde traktöre takılan pulluk ve elektronik kantarı çalan şüpheli şahıs, jandarma ekiplerinden kaçamadı.   

GENEL

Elazığ'da cadde üzerindeki dükkanlara dadanan ve bir esnafın dükkanına zarar vermesin diye harçlık bıraktığı hırsızlar, polis ekiplerinin çalışması sonrası yakalandı.   

GENEL

Fatih’te bir telefoncuya giden şüpheli, müşteri gibi incelediği cep telefonunu çaldı. Şüphelinin telefonu çalarak dükkandan kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.   

GENEL

- Kendisini tutan polis memurunun elini ısıran hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi

GENEL

Eskişehir’de bir evin önünden valiz çalan şahıs polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalanırken 650 bin TL değerinde ziynet eşyası, nakit para...

GENEL

Bursa’da bir oto acentesi; satılan araçları müşterilere teslim etmek için listelerken, 1.5 milyon lira değerindeki bir ticari aracın olmadığı fark...

GENEL
GÜNDEM

Bakırköy'de kurulan sosyete pazarında iddiaya göre, hırsızlık yaparken yakalanan 3 kadın "bomba var" diye bağırınca panik yaşandı.

GENEL

Afyonkarahisar’da hırsızlık ve cezaevinden firar etme suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan bir şahıs jandarma tarafından yakalandı.