• DOLAR 32,33 %-0.51
  • EURO 34,80 %-0.35
  • ALTIN 2.411,11 %-0.48
  • BİST100 10.046 %0.00
  • BITCOIN 57.858 %-4.46
  • ETHERIUM 2.912 %-1.97
13°

Silahlı Çatışma Haberleri

Silahlı Çatışma haberleri ve güncel Silahlı Çatışma gelişmeleri, Silahlı Çatışma ile ilgili tüm video, Silahlı Çatışma fotoğrafları ve Silahlı Çatışma haberleri Son dakika haberleri | Günlük haberler - aslida.com sitemizde


GENEL

Mardin'de 3 yaşındaki Şerzan Botan Abay’ın öldüğü, 4 kişinin yaralandığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; ters yöne giren otomobile, karşı...

GENEL

Siirt'in Pervari ilçesinde iki aile arasında belediye başkanlığı seçimi nedeniyle çıkan silahlı kavgada yaralanan 5 kişiden biri hayatını kaybetti. 

GENEL

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında çıkan silahlı kavgaya müdahale eden jandarma ekipleri uzun namlulu silah ve bunlara ait mühimmat...

GENEL
GÜNDEM

Pendik'te gece saatlerinde kaymakamlık lojmanının önünde çıkan silahlı çatışmanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. 

GENEL

Edirne'nin Keşan ilçesinde 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin de yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheliden biri tutuklandı.  

GENEL

 Güngören’de aralarında husumet bulunan iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Savaş alanına dönen sokakta 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.   

GENEL

Beyoğlu'nda bir kişi, alacak-verecek meselesi nedeniyle husumetlisine silahla ateş açtı. Yaralanan şahıs yerde silahını çekip karşılık verince çatışma çıktı. 

GENEL

Trabzon’un Akçaabat ilçesinde sahil yolunda çıkan silahlı çatışmada bir kişiyi yaraladıktan sonra kaçan 2 şahıs polis ekiplerince yakalandı.  

GENEL

Aksaray’da bir sokak düğününde karşılaşan husumetliler arasında silahlı çatışma yaşandı. Olayda 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişi ise yaralandığı kavgaya...

GENEL

Bağcılar’da bir şahıs ablasının evine girerken kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetti.