• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,79 %-0.61
  • ALTIN 2.441,86 %0.23
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 64.000 %-1.23
  • ETHERIUM 3.162 %0.06
14°

Uçurum Haberleri

uçurum haberleri ve güncel uçurum gelişmeleri, uçurum ile ilgili tüm video, uçurum fotoğrafları ve uçurum haberleri Son dakika haberleri | Günlük haberler - aslida.com sitemizde


GENEL

Antalya’da yaklaşık 15 metrelik yükseklikten uçarak bir ağacın üzerine düşen otomobildeki karı koca emekli öğretmen, itfaiye ekiplerinin film gibi operasyonuyla...

GENEL

Çanakkale’de traktörü ile seyir halindeyken uçuruma yuvarlanan Hüseyin Dağcı, traktörün altında kalarak hayatını kaybetti.   

GENEL

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde uçurumdan yuvarlanan hafif ticari araç, kayalıklarda asılı kaldı. Kazada 1 kişi yaralanırken otomobil ise kullanılamaz hale geldi.   

GENEL

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde tamire götürülen vinç yüklü kamyon uçuruma yuvarlandı. Hurdaya dönen vincin altında kalan 25 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti.   

GENEL

Bolu'nun Göynük ilçesinde husumetlisini uçurumdan atan, daha sonra da 8 yerinden bıçaklayan sanığın yargılanmasına başlandı. 

GENEL

Artvin'in Murgul ilçesinde ormanlık alanda ağaç keserken düştüğü iddia edilen uçuruma yuvarlanan kişi hayatını kaybetti. 

GENEL

Sarıyer’de gezerken kayalıklara çıkmaya çalışan iki gençten biri dengesini kaybederek, yaklaşık 100 metre yükseklikten aşağı düştü.

GENEL

Karaman’da süt tanklı kamyonet virajı alamayınca uçuruma yuvarlandı. Meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. 

GENEL

Sinop’un Dikmen ilçesinde kontrolden çıkan traktör uçuruma devrildi. Sürücü Adem Taşkın'ın ağır yaralandığı olayda sağlık ekipleri olay yerine kısa sürede...

GENEL

Artvin’in Murgul ilçesinde yayla dönüşü kamyonetleriyle uçuruma yuvarlanan 3 kişi ekiplerce kurtarıldı.  

GENEL

Artvin’in Murgul ilçesinde yayla dönüşü kamyonetleriyle uçuruma yuvarlanan 3 kişi ekiplerce kurtarıldı.  

GENEL

Samsun'da seyir halinde giden bir okul servisi kamyonetle çarpıştı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden servis şoförü 112 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Olayda...