Hatay'ın taş fırından çıkan lezzeti: Tepsi kebabı
Gastronomi şehri Hatay'da taş fırında pişirilen tepsi kebabı, ramazanda da tercih edilen yerel lezzetler arasında yer alıyor.
Hatay'da daha çok kasaplarda hazırlanan tepsi kebabı, lokantalarda da müşterilere sunuluyor. Çoğunluğu Tarihi Uzun Çarşı'da yer alan kasaplar ve taş fırınlar, ramazan ayında müşterilerin tepsi kebabı talebini karşılayabilmek için mesai yapıyor.
Takım | O | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı
Takım | O | P |
---|
Şamp. Ligi
UEFA
Düşme Hattı