Telefon kılıfınızı sürekli temizleyin, hijyeni sağlayın! Telefon kılıfınızı sürekli temizleyin, hijyeni sağlayın!

Yarıyıl tatilinin gelmesiyle birlikte Honazlı kreş öğrencileri karne heyecanı yaşadı. Honaz Belediyesi’nin Kızılyer ve Kocabaş Mahallelerinde hizmete açtığı gündüz bakımevlerinde okuyan öğrenciler ilk dönem karnelerini Belediye Başkanı Yüksel Kepenek'in elinden aldı. 

Karne günü için kreşlerini balonlarla ve süslemelerle bezeyen öğrencilerin heyecanı görülmeye değerdi. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ile birlikte kurum eğitim sorumluları ve veliler, öğrencilerin sevincine ortak olurken, karne dağıtımına katılan isimler oldu.  
 
Eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona erdiği ve minik öğrencilerin ve velilerinin karne sevincine ortak olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, emeklerinden dolayı öğretmenlere teşekkür etti. Kepenek, “Okul öncesi eğitimle, çocukların öğrenim yaşamlarını belirleyecek olan zihinsel, duygusal ve gelişimleri eğitim programı çerçevesinde yürütülmeye devam ediyor. Bizlerde Honaz Belediyesi ve hayırsever ailelerimiz olarak ilkini Kızılyerde hizmete koyduğumuz ve ikincisinide geçtiğimiz kasım ayında Kocabaş Mahallemizde hizmete açtığımız iki gündüz bakımevi ile hem okul öncesi eğitimine katkı vermeyi sürdürüyoruz hem de çalışan annelerimizin yükünü azaltıyoruz. Bugünde karne alan minik öğrencilerin ve velilerin sevinçlerine ortak olduk. Minik öğrencilerimizin eğitim alanında ilerlemelerini sağlamak için elimizden gelen tüm çabayı sarf etmeye devam edeceğiz. Tüm minik öğrencileri kutluyor, başarılar diliyorum” dedi. 
 
Kızılyer ve Kocabaş Gündüz Bakımevlerinde ki minik öğrencilerle şarkılar ve çeşitli etkinlikler eşliğinde dönem sonu karne dağıtımına katılan başkan ve veliler, öğrenciler ve öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Honaz Belediyesi Kızılyer Güllü Himmet Bozdemir Gündüz Bakımevi 2021 yılında hizmete açıldı. 24 öğrenci kapasiteli bakımevinde ders sınıfları, oyun alanları, uzay gözlem odası ile bina dışında ki küçük bahçelerde tarım uygulama alanları bulunuyor. Honaz Belediyesi Kocabaş Hacı Feriştah-Hacı Mehmet Ali Sorkun Gündüz Bakımevi de 2023 yılı kasım ayında hizmete açıldı. 34 öğrenci kapasiteli bakımevinde de yine aynı bölümler bulunuyor.  
Her iki kurumda da Finlandiya eğitim modeli örnek alınarak çocuklara destek olunuyor.