Özel Haber

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu kimdir? Yüzbinlerce futbolseverin merakla beklediği TFF Başkanlığı seçimleri için aday olacak isimler netleşmeye başladı. Daha önce ilk adaylığını iş insanı Erdal Alkış, ikinci adaylığuı ise UEFA İcra Kurulu Üyesi Servet Yardımcı olmuştu. Başkan adaylığı için üçüncü aday ise İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Yeni adayın kim olduğuna dair detaylar haberimizde.  

Hakan Fidan dünyaya seslendi: Gazze'de akan kan yalnızca Gazzelilerin kanı değildir Hakan Fidan dünyaya seslendi: Gazze'de akan kan yalnızca Gazzelilerin kanı değildir

İBRAHİM ETHEM HACIOSMANOĞLU KİMDİR?

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, 21 Şubat 1966 tarihinde Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya geldi. İlkokul eğitimini tamamladıktan sonra okulu bırakan Hacıosmanoğlu, babası Hacı Osman Hüseyin Efendi'nin yolundan giderek ticaretle uğraştı.

Organizasyon, petrol ve inşaat işleri yaptı. 2005-07 yılları arasında Trabzonspor Başkan Yardımcılığı yaptı. 2008 senesinde Trabzonspor Başkanlığına adaylığını koydu lakin seçilemedi.

27 Şubat 2012 tarihinde yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı seçimlerine adaylığını koydu, fakat seçilemedi.

26 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimde tekrar Trabzonspor Başkanlığına aday oldu ve bu kez oyların çoğunluğunu alarak başkan seçildi. 

5-6 Aralık 2015 tarihinde yapılan seçimleri kaybederek, görevini Muharrem Usta'ya devretti.