Amenna Ne Demek? Amenna Ne Demek?

Berfin Bitirim-Muhabir

İçişleri Bakanlığı, Ankara'daki Ayhan Bora Kaplan organize suç örgütüne yönelik iddiaların ardından harekete geçerek kamuoyunu bilgilendirmek için açıklama yayınladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara'daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca mülkiye müfettişleri görevlendirilmiştir” ifadelerine yer verildi.

MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRİLDİ

İçişleri Bakanlığı, Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik davanın firari sanığı Serdar Sertçelik'in Ankara Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddialarının ardından açıklama yaptı. Bakanlık, sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğine vurgu yapıldı.

Organize suç örgütleriyle mücadelenin devam edildiği ifade edilen açıklamada, "Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara'daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiştir” ifadelerine yer verildi.