İnsanları tanımak onları anlamak zor! İstedikleri, düşündükleri, fikirleri birbirini tutmayabiliyor. Bugün yüzüne gülen yarın arkandan konuşabiliyor.. 
Öyle bir zamandayız ki, ne arkadaşı ne dostu ne kardeşi ne sevgiliyi ne eşi anlayabiliyoruz. 
AKLIMIZ KARIŞIK SEVGİMİZ DUYGULARIMIZ HESAP EDEMEYİŞİMİZ BU YÜZDEN.. 
Tam güvendim inandım diyorken hayal kırıklıkları ile tanışıyor sonra ne yaptığın pansuman ne sardığın sargı ne de yarabandı bedenini iyileştirmiyor.. Bugün seni seviyorum diyen yarın başkasına kucak açıyor.. Ilgın iyi ki, varsın diyen bir başka gün Feyza seni iyi ki, tanıdım diyor.. 
Mehmet sen benim her şeyimsin diyen diğer gün Ahmet sen benim birtanemsin diyor.. Yok yok bukelemun bile bu kadar renk değiştirmiyor.. Anlamıyorum ya anlamak istemiyorum ama çözmeye çalışmaktanda yoruldum.. 
Tüm sorular film şeridi gibi gözümün önüne dizilmiş kafamı karıştırıyor. Ne oldu ise arkanı yasladığın kişilerin farklı bakışları sonucu zıt düştük karıştık... 
Duygularını, başını omzuna koyduğun kişiye açmıştın, herşeyi temiz hislerin ile paylaşmıştın.. Aynı dili konuşuyoruz fakat bir türlü çözüme ulaşamıyoruz.. 
İpin ucu iyice sarmaş dolaş, düğüm üstüne düğüm ekliyoruz. Çözülemez hal aldı sonra takılıp düşmen bu yüzden.. Aman boşver..! 'kim nerede ne zaman ne yapıyor' magazin gündemleri değil şimdi konumuz.. 
Zaten bende pek merak etmiş değilim. Uzatmışım ayaklarımı takmışım kulaklığımı almışım kahvemi açmışım bir müzik 'Layy la lay lay lay' lay lay lom Bu saatten sonra ben ancak kulaklığımı çözmek için dertlenirim .. 
Gerisi faso fiso ..