Fenerbahçe’de her geçen hafta Erol Bulut krizi daha da alevleniyor. Son Göztepe maçında bir iç saha yenilgisi daha alan Kanarya’da teknik direktör Erol Bulut için tehlike çanları çalmaya devam ediyor. Geldiği günden beri taraftarla yıldızı bir türlü barışmayan Bulut’un geleceği bir türlü netleştirilemiyor.

İç sahada o bildiğimiz yenilmezlik serileri yakalayan Fenerbahçe, bu sezon daha ligin bitmesine uzun süre varken önceki senelerdeki iç saha mağlubiyet sayısını şimdiden geçti. Bu sezon şuana kadar 5 iç saha yenilgisi alan Kanarya’da kale tamamen yıkılmış durumda.

Diğer senelerde çok az iç saha yenilgisi alan Fenerbahçe bu sezon Altay’ın da iyi oynamasına rağmen rakiplerine göre iç sahada çok fazla yenilgiye sahip. Bu yüzden de teknik direktör Erol Bulut eleştirilerden bir türlü kurtulamıyor.

Yapılan transferlerle şampiyonluk hedefleyen takımın iç sahada bu kadar fazla maç kaybetmesi taraftarın sabrını iyice taşırdı. Her yenilgiden sonra #erolbulutistifa hastagleri açılması genç teknik adamın geleceği konusunda soru işaretlerini çoğaltıyor.

Fenerbahçe’de teknik direktör şuan değişse şampiyonluk ipini göğüslemek garanti olur mu, çok zor. Çünkü rakipleri bu sezon güçlü ve kolay kolay puan kaybetmiyor. Ben teknik direktör değişikliğinin de pek işe yarayacağını zannetmiyorum. Takım içerisinde lider bir forvet oyuncusu var mı desek o da yok. Cisse desek o da tam istenilen performansı bir türlü veremedi.

Zaten orta saha oyuncuları yönünden çok fazla sıkıntısı yok Fenerbahçe’nin, forvet oyuncuları çok fazla gol kaçırıyor. Bazen de öyle bir hal alıyor ki maç, takım doğru düzgün rakip kaleye gidemiyor.

Önümüzdeki maç Fenerbahçe, Trabzon deplasmanına gidecek ve karşılaşmanın zorluğu en üst seviyede. Çünkü Trabzonspor, Abdullah Avcı’nın takıma gelmesinin ardından acayip bir çıkış yakaladı ve üst üste 7 maç kazandılar. Ayrıca Trabzon takımı çok zor gol yiyen bir takım kimliğine büründü.

Erol Bulut için önümüzdeki hafta belki de final maçı diyebiliriz. Karşılaşmadan alınacak bir mağlubiyet Bulut’un takımın başında kalmasını çok çok zor bir duruma sokabilir.

Birde Daum söylenetileri var her ne kadar doğru bilinmez ama Daum en son ligde Bursaspor’u çalıştırmış ve çokta başarılı olamamıştı. Takım içinde oyuncularla çok fazla problem yaşadığı için tek taraflı sözleşmesi feshedilmişti.

Şimdi Fenerbahçe’nin başına Daum gelse başarılı olur mu? Bu da çok büyük bir soru işareti. Bence yönetim Erol hoca ile sezon sonuna kadar bir şekilde gitmeli ve sezon sonu yollar ayrılacaksa ayrılmalı. Şuan yapılacak bir değişiklik takımda tüm dengeleri bozabilir.

Fenerbahçe bu hafta Trabzon deplasmanında nasıl bir yol izleyecek ve maç sonu nasıl kararlar çıkacak bekleyelim görelim…