Beşiktaş Evinde kayserispor’u mağlup etti. İki maç aradan sonra rahat bir galibiyet alan Kara Kartal rahat bir nefes aldı. Oyun anlamında rakibine karşı üstün bir mücadele sergileyerek maçı kazanan Beşiktaş’ta, Sergen Yalçın’ın öğrencileri şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puana sahip oldu. Geçen hafta Sivasspor deplasmanında 2 puan kaybeden Beşiktaş bu hafta aynı hatayı yapmadı ve liderliğini sürdürdü.

Aboubakar’ın yokluğunda Kevin N’koudou’nun 2 gol atarak yıldızlaştığı maçta sergilenen performans Sergen Yalçın’dan tam puan aldı. Ligin bitmesine kısa bir süre kala  hanesine bir 3 puan daha yazdıran Beşiktaş şampiyonluğa emin adımlarla yürüyor.

Beşiktaş’ın kadrosunda forvet oyuncusu olmamasına rağmen Kayserispor karşısında bu kadar çok pozisyona girip 3 tane gol atması şampiyonluğu ne kadar İstediklerinin bir göstergesi oldu.

Rachid Ghezzal katkısı

Tabii bir de ekstra bir yetenek olan Rachid Ghezzal katkısı. Ghezzal tartışmasız ligin en iyi orta sahalarından  biri olduğunu bir kez daha gösterdi.  Beşiktaş’a geldiği günden beri her maç deyim yerindeyse şapkadan tavşan çıkartan yıldız oyuncu bu maçta da sergilediği performansla adeta göz doldurdu.

rakip Rizespor

Gelecek maç deplasmanda Rizespor ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta tek sıkıntı Rosier ve Necip’in cezalı duruma düşmesi oldu. Rizespor maçında sağ bekte Dorukhan Toköz oynayabilir.

Şampiyonluk yolundaki zorlu  zorlu bir viraj olan Rizespor deplasmanı Beşiktaş için kritik maçlardan bir tanesi olacak. Sergen Yalçın’ın öğrencileri bu maçta 3 puana ulaşarak şampiyonluk yolunda rahat bir nefes almak istiyor.

Tabi Rizespor’da tehlikeli ve zor deplasmanlardan bir tanesi. Bakalım Sergen hoca ve öğrencileri neler yapacak. Bekleyelim görelim...