Kasım ara tatili ne zaman başlayacak? 2023 ara tatil kaç gün sürecek? Yaklaşık 20 milyon öğrenci ve 1.2 milyon öğretmeni ilgilendiren açıklamada  ara tatillerin kaldırılması gündemdeydi. Bakanlık 9 günlük ara tatil uygulamasının bu yılda gerçekleştirilmesine karar verdi. Peki 2023-2024 Eğitim Takvimi'ne göre okullar ne zaman kapanacak? Konuya dair ayrıntılı bilgi haberimizde.

 İki kardeşin matematik başarısı, Avrupa Olimpiyatlarında madalya kazandırdı   İki kardeşin matematik başarısı, Avrupa Olimpiyatlarında madalya kazandırdı 

KASIM ARA TATİLİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

Kasım ayında yapılması planlanan ara tatillerin tarihleri netleşti. Buna göre Bakanlık, 2 ara tatil ve Sömestr olmak üzere toplamda yaz tatiline kadar 3 ara tatil uygulamasına gidiyor. Buna göre ilk ara tatil 13-17 Kasım tarihleri arasında 7 gün sürecek. Böylece okullarda Kasım ayı ara tatili 10 Kasım'da çalan son ders ziliyle birlikte başlayacak.

2023 ARA TATİL KAÇ GÜN SÜRECEK?

13-17 Kasım tarihleri arasında yapılması planlanan Kasım ayı ara tatili, araya haftasonunun da girmesiyle birlite 9 güne çıkacak.