Yağmur suyunun bitkiler üzerindeki faydaları neler? Yağmur suyunun bitkiler üzerindeki faydaları neler?

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Kitap Kültür ve Sanat Topluluğu'nun davetlisi olarak Meddah Rugeş Demir ve ekibi, İletişim Fakültesi’nde bir müzikal oyun olan 'meddah’ı sergiledi. Etkinliğe İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin ve akademisyenler de katıldı. Yaklaşık 45 dakika süren gösteride Meddah Rugeş Demir, Türk halk edebiyatından hikayeler ve fıkralar anlattı. Müzik eşliğinde ve etkileyici bir sunumla izleyicilerden büyük ilgi gören Demir, geleneksel meddahlık sanatının en güzel örneklerinden birini sergiledi. 
  
Etkinlik sonunda İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, Meddah Rugeş Demir'e plaket takdim ederek, geleneksel değerlerin yaşatılması için bu tarz etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. 
  
Meddah Rugeş Demir ise Türk halk edebiyatı alanında doktora sahibi ve meddahlık geleneğini yaşatmak için çalışmalar yürüten bir sanatçı olduğunu ifade ederek, Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlediği gösterilerle meddahlık sanatını geniş kitlelere tanıtmayı amaçladığını kaydetti.