Son üc gündür piyasalar tamamen alt üst durumda. Sosyal paylaşım siteleri dolar kuru ile yatıp kalkan insanlar ile dolu.
Konunun erbabı çok var. Ama hepsi sanal...         Söylemlere şöyle bir göz atiyorum:
'Dolar 5 tl oldu... Dolar 5.38 oldu... Ve dolar 6.50 tl oldu; bittik öldük mahvolduk gibi sözler havada ucuyor.
Evet, dün kendilerini 1 dolara satan hainler, darbe ile yapamadiklarını bugün dolar kurunu otamatiğe bağlamış gibi yükseltip bunu dolar ile yapma derdindeler.
Evet kabul; ekonomik olarak bir kaosun icindeyiz. Ama pes etmek yok... Asla pes etmiyoruz, etmeyeceğiz.
Bunu sürekli söylüyoruz: Sabırla inatla onurla dik durucağız!..                 Benim bu konunun içinden çekip aldığım şu 'dolar 6 tl hatta 7 tl de olacak..m belki 8 tl' de nereden mi çıktı. Nereden mi biliyorum?
Muharrem İnce'den biliyorum. O söylemişti.
Evet, yanlış duymadınız: Muharrem İnce aylar önce secim çalışmasında 
'Erdoğan'ı secerseniz dolar 9 hatta 10 tlye gider.
Ama beni seçerseniz dolar düşecek ve istikrar gelecek' demişti açık açık.
Peki Muharrem İnce bu denli başarılı bir öngörüyü  nasıl yaptı dersiniz?.. Ayet'el-Kürsi'yi ezbere bilmesinin kerameti mi dersiniz. Yoksa ipleri ellerinde olan ABD baronlarının onun seçim metnine aleni dokunuşlarından mı?...
Bakın burada oyun çok bariz, çok açık: Adam resmen demiş 'Erdoğan'la dolar yükselecek, Türkiye ekonomisi alt üst edilecek. Ve bunu yapacaklarini aylar öncesinden söylüyor. 
Başkan Erdoğan seçildiği 24 Haziran Seçimlerinden sonra dolar adeta her saniye yükselişte. Uykumuzda bile yerinde duramıyor mübarek. 'Su uyur dolar uyumaz' atasözlerimiz bile var şimdilerde. Gece bile değişir oldu dolar kuru. Yani kısacası,
 Gezi Parkında ürettikleri terör gruplaryla devletimizi yıkmaya çalıştılar.  17-25 Aralıkta,15 Temmuzda taşeron Fetö terör örgütüyle Anadolu’yu işgale kalkıştılar. Ama başaramadılar.                    1 dolar ile vatanını satan bunlar, şimdı de yine Dolarla vurmaya çalışıyorlar.
Ama unutuyorlar: 1 dolar ile vatanını satanlara bir bayrak bir sela ile ölüme koşan gerçek Türk milleti var, o millet bugün de var. Yarın da olacak. Hep var olacak...                         Görüyorum; Dolar 6.5 tl oldu diye sevinçten göbek atanlar var ülemde. Kına yakın bir yerlerinize. Ama unutmayın. Sonunda Turkiye olarak biz kazanacağız.                         Şimdi mertle namert belli olacak... Dolarlarını hâlâ yastık altı yapan... Ya da kasalarda tutan iş adamları, devlet ihalelerinde yarışan müteahhitler sıra sizde. Hadi dolar bozdurmakta yarışın. Şimdi de gerçek vatan sevdanızı görelim bakalım.
Zira bugün 1 dolar da olsa elinde tutmak, bu emparyalizme bu sömürüye  ve ülkemiz üzerinde oynanan hain oyuna çanak tuttuğunun aleni delilidir... Şimdi 'Para mı vatan mı? belli olacak. İşte size meydan...           Hainlere ve onların yerli uşaklarına sesleniyorum: Başaramayacaksınız. Ve göreceksiniz ey gavur uşakları, biraz bekleyin, Türk Milleti kınayı nerenize yakacak günü geldiginde.