ERZURUM (AA) - Erzurum'da yalnız yaşayan ve kedisi kaybolduğu için üzülen 72 yaşındaki felçli Sevgi Aksakal, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'ın muhabbet kuşu hediyesiyle büyük sevinç yaşadı.

Felç nedeniyle yatağa bağımlı yaşayan ve bir süre önce kedisi kaybolan Aksakal, Belediye Başkanı Sunar'ı arayıp yalnız kaldığını belirterek kendisine yardımcı olunmasını istedi.

Sunar da aldığı muhabbet kuşunu Adnan Menderes Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ettiği Aksakal'a hediye etti.

Sürpriz hediye karşısında büyük sevinç yaşayan Aksakal, "İnci adında bir kedim vardı, şu arada otururdu. Onunla sohbet ederek vakit geçirirdim. O bir gün evden çıktı ve bir daha gelmedi. Bu evde yalnız kaldım. Şimdi bu kuşumla vakit geçireceğim, ismini de 'İnci' koydum." dedi.

Fırsat buldukça Aksakal’ı ziyaret ederek yalnız bırakmayacağını belirten Sunar ise "Hastalık sonucu felç olan teyzemizin talebini bugün yerine getirdik. Kafesini özel olarak hazırlattık ve artık bu evde kendisini yalnız hissetmeyecek. Burada bizim için ettiği dualar her şeye değer. Umarım artık evde yatağında yatarken canı sıkılmaz." ifadesini kullandı.

Kaynak: aa