Dave Green’in yönettiği ve Megan Fox, Stephen Amell, Will Arnett, Laura Linney, Pete Ploszek, Alan Ritchson ile Alessandra Ambrosio’nun oynadığı “Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden” yarın izleyici ile buluşacak.
Daha önceki filmde güçlerini birleştirerek ezeli düşmanları “Shedderi” yok eden 4 kaplumbağa kardeş Michelangelo, Donatello, Leonardo ve Raphael, filmin yeni serisinde Megan Fox’un canlandırdığı “April O’Neil” ve hokey maskeli yeni kahraman “Casey Jones” karakterleri ile birlikte daha kötü ve çok daha güçlü düşmanlarla savaşmak üzere sinemalara geri dönüyor.
Senaryosu ve grafiksel performansıyla hayranlarının beğenisini toplamaya aday olan Ninja Kaplumbağalar serisinin son filminde, kendilerini geliştiren ve yenileyen kaplumbağalar bu defa daha deneyimli bir biçimde izleyicilerinin karşısına çıkacak.
Diğer vizyon filmleri ise 

“Buz Devri 5: Büyük Çarpışma”
Fox Animation Studios ve Blue Sky Studios firmalarının yapımcılığında sinemaya taşınan serinin yeni filmi çok sevilen animasyonun serisinin 5. filmi olacak. Serinin bu bölümünde, meşe palamudu delisi firavun faresi Scrat’ın karnını doyurmaya çalışırken birtakım kozmik olayları tetiklemesi anlatılıyor. Yönetmenliğini Mike Thurmeier ve Galen Chu’nun üstlendiği ABD yapımı animasyon 15 Temmuz’da beyaz perdeye taşınacak. Serinin 2003’de vizyona giren ilk filmi yaklaşık 350 bin kişi tarafından izlenirken, 2006’daki “Buz Devri 2: Erime Başlıyor”u 950 bin kişi, 2009’daki “Buz Devri 3: Dinazorların Şafağı”nı 1 milyon 450 bine yakın kişi, 2012’deki “Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor”u yaklaşık 1 milyon 900 bin seyirci izlemişti.