İftar programına Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcısı Ali Doğan, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Zeki Atmaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, İlçe Müftüsü Mustafa Temel ve çok sayıda şehit ailesi katıldı.

Başkandan birlik mesajı
Şehit ailelerini tek tek selamlayan Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz; konuşmasında hüzün atmosferine dikkat çekerek; “Bu akşam burada bir hüzün hakim.



Ama bizler inananlar olarak biliyoruz ki, şehitler ölmez. Rabbimiz Kur’an-ı Kerim’de ‘Şüphesiz ki Allah inananlardan, cennetini vermek karşılığında canlarını ve mallarını almıştır’ buyuruyor. Bizler şehitlerimizin Peygamber Efendimizin komşusu olacağını bilen insanlarız. Dilerim Rabbimiz bizi onların şefaatine nail eder. Rabbim ülkemizi sahipsiz bırakmasın. Birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ramazanınız mübarek olsun” diye konuştu.

Mehmetçiğin size mesajı var! 

“Şehitlerimiz bizimle”
Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ise “ Acı hiç dinmiyor. Gün geçmiyor ki, bir yerde bir bomba patlamasın. Polislerimize mermi atılmasın. Şehitlerimizin aramızda olduğunu biliyoruz. Aradan onlarca yıl geçtiğinde ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar yiğitlerimize silah doğrultanları tarih hain olarak yazacak. İftar soframızda yer aldığınız için bizimle lokmaları paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim. Hayırlı Ramazanlar diliyorum. Rabbim hepimize güzel günler nasip eylesin” dedi.
Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, İlçe Müftüsü Mustafa Temel şehitler için dua etti. Okunan ezanın ardından vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtı.