Çok önemli ve bir o kadar da enerjik iş insanları arasında gelen Mehmet Aziz Saral, son günlerde çok farklı bir konu ile gündemde; Mio’s İstanbul! Yeni açtığı Mios İstanbul mekânında çeşitli konseptlere yer veren başarılı iş adamı, sektörle alakalı olarak pek çok farklı görüşünü Şamdan dergisinin bu haftaki sayısına ve basın mensuplarına tüm detayları ile paylaştı.

Eğlence Sektörüne Dair İlgi Çekici Fikirler

Mehmet Aziz Saral, eğlence sektörüne dair çeşitli fikirleri ile son günlerde oldukça gündemde. Daha aktif ve daha enerjik bir gece hayatı için fikirlerini hayata geçirerek girişimlerde ve yatırımlarda bulunan iş adamı, geçen ay açtığı Mios İstanbul adlı yeni mekânı ile de ilgi görüyor.

Gazetecilerin sorduğu “Bu kadar kısa sürede eğlence sektöründe önemli bir marka yaratmayı nasıl başardınız” sorusu üzerine değerlendirmelerde bulunan Saral, “Eğlence sektöründe devinim ve enerji şart, buna uygun olarak Mios İstanbul’u açtık, ekibimiz sağlam ve kalitemiz hep en yukarıda, bundan dolayı da teveccüh görmekteyiz” yanıtını verdi.

Covid – 19 ve Eğlence Sektörü

Her sektörde olduğu gibi eğlence sektöründe de Covid – 19 çılgınlığı var. İnsanların sağlık sebeplerinden ötürü yeni normal döneme alışmaya çalıştığı bu günlerde Mios İstanbul çok ciddi ve kapsamlı önlemleri ile misafirlerini memnun ediyor. İş adamı Mehmet Aziz Saral, bu konuda da “Temizlik – Hijyen – Sosyal Mesafe kapsamında mekânda alınabilecek her türlü tedbiri en üst düzey şekilde aldık. Çalışanlarımız da bu kurallara uyuyor ve buna göre hizmet veriyor. Misafirlerimiz huzurlu şekilde eğlenebiliyorlar.” ifade ediyor.

Saral, yine gazetecilerin sorduğu “neden eğlence sektörü” sorusuna da “yakın çevremden bu konuda büyük bir talep oluştu, ben eğlenmeyi seven ama buna gençlikte pek fazla zaman bulamamış biriyim. Çalışmaktan ve okumaktan bunlara zaman ayıramadık. Ama çevremi, insanları eğlendirecek konseptleri ortaya koyma fikri beni heyecanlandırdı, ben de bu yönde bir girişimde bulundum” cevabını veriyor.

Saral’ın Diğer Girişimleri

Mehmet Aziz Saral Bodrum Yalıkavak’ta çok popüler olmuş ve bir dönem herkesin gidip eğlendiği “Manifesto” adlı mekânın da eski sahibi. Buradan hareketle söylenebilir ki Mios İstanbul da oldukça başarılı olacaktır…

Sadece eğlence sektörü değil, geri dönüşüm sektöründe ödüllü uygulamaları ile de ses getiren Saral, bunu da “Teknik Kâğıt” isimli firması ile yapmıştır.

Başarılı iş adamı, “Dünyanın merkezi, sen neresini istiyorsan orası olur!” sözünü yaşam felsefesi haline getiriyor. Öyle ki Mio’s İstanbul gibi bir mekanın ardından İstanbul’da farklı bir mekan daha açmak istediğini, Ege’de ve Trabzon’da çeşitli yatırımlar yapmayı hedeflediğini belirtiyor. Tüm bunlar, yaşam felsefesinden ileri geliyor.

Mio’s İstanbul Hakkında Önemli Detaylar

Eğlence sektörüne yeni bir soluk getiren Mios İstanbul, 400 kişilik kapasiteye sahip. 3 alandan oluşan mekânın çim, kapalı ve beach olarak ayrıldığı söylenebilir. Konserlerden soft dinlenme ve eğlencelere, kaliteli içeriklerden DJ yad a dans gösterileri tarzı etkinliklere kadar bu mekanda aranan her şey bulunabilir.