Gökhan Erek  / Muhabir

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 31 Mart Yerel seçimlerinde başarılı bir performans sergileyememesinin ardından Partisi için olağanüstü kongre çağrısı yaptı ardından da genel başkanlığa aday olmayacağını kamuoyu ile paylaştı. 

EMANETİ DEVRETME GÜNÜ

Akşener partisinin 5. Olağanüstü Kurultayı’nda veda konuşması yapmak üzere kürsüye çıktı. Kürsüden son kez konuşma yaptığını söyleyen Akşener, “Çünkü bugün emaneti devretme günü.” dedi. 

“BENİ MOTİVE EDEN TEK BİR ŞEY…”

Hayatının, 30 yılını farklı dönemlerde memleketin geleceği devletin güvenliği için siyaset sahnesinde çalışarak geçirdiğini söyleyen Akşener, “Beni motive eden tek bir şey vardı o da tüm eğitim hayatım boyunca beni parasız yatılı okutan milletimize ve her geçen gün tahrip edilen devletimize karşı vefa borcumu ödemekti.” şeklinde konuştu.

Dervişoğlu’ndan İYİ Parti küskünlerine çağrı: Gelin küskünlükleri sonlandıralım Dervişoğlu’ndan İYİ Parti küskünlerine çağrı: Gelin küskünlükleri sonlandıralım

“ZİHNİM DE VİCDANIM DA RAHAT OLDU”

30 yıl boyunca bir kadın olarak zorluklarla, iftiralarla, tehditlerle karşılaştığını dile getiren Akşener, sözlerini şu şekilde sürdürdü, “Her devrin ahlaksızlarıyla mücadele ettim. Zihnim de vicdanım da rahat oldu. Hiçbir zaman kişisel bir çıkarım olmadı. Hiçbir zaman utanacağım bir yaram olmadı. Hiçbir zaman vicdanımı susturabilecek bir güç olmadı. Yalan dolana hiç tahammülüm olmadı. Tehdide hiç eyvallahım olmadı. Toz zerresi kadar korkum da olmadı.”