Özel Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçimleri hamd olsun tamamladık, bazı vakalar dışında seçim atmosferine helal getirecek hiç bir sıkıntı yaşanmadı. Türk Demokrasi'si rüştünü bir kez daha ispat etti. Millet İradesi sandıkta tecelli eder. Millet siyasetçiye mesajını sandık mesajıyla söyler. 31 Mart bizim için bir bitiş değil aksine bir dönüm noktasıdır." dedi. 

"Milletin takdirini sorgulamaktan uzak duracağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında dikkat çeken başlıklar şöyle: 

"Milletin sandıkta verdiği mesajları en isabetli, en objektif şekilde akıl ve vicdan terazimizde tartarak gerekli adımları mutlaka atacağız"

28 Şubat davası hükümlüsü Çetin Doğan tahliye edildi 28 Şubat davası hükümlüsü Çetin Doğan tahliye edildi

"Milletimizin kararına hürmetsizlik etmeyecek, milletle inatlaşmaktan, milli iradeye rağmen hareket etmekten, milletin takdirini sorgulamaktan uzak duracağız"

"Her zaman demokrasinin, sandığın tarafında yer aldık. Bugün de aynı sorumluluk duygusuyla hareket ediyor, milletin iradesinin üzerinde güç tanımıyoruz."

"Partimizin organlarında mahalli idareler seçimlerinin neticelerini açık yüreklilikle değerlendireceğiz, öz eleştirimizi cesaretle yapacağız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Son 2 aylık dönemde 52 farklı şehrimizi ziyaret ettim, halkımla bütünleştim, kucaklaştım. Netice böyle oldu, her olanda bir hayır vardır"