Tabii ki de şımarmak hepimizin hakkı. Kendimizi sevdiğimiz sürece çok çok başarılara imza atabilir, hayata 1-0 önde başlayabiliriz. Kahvaltı enerji toplamamda yardımcı olduğu gibi beni en mutlu eden menülerden biridir. 
Immm ekmeğe sürdüğüm reçel bal şahane ve benim tatlı lezzetlere ihtiyacım var. Biliyor musun? Kakaolu süt bayılırım kaç yaşında olursam olayım vazgeçemeyeceğim bir karışım ve bu beni neşelendiriyor. Mutluluk bana çok yakın olmalı dediğiniz müddetçe hayata pozitif yaklaşımlarınız artıcak ve inan bana çevrenizdeki kişiler bile sizin enerjinize ortak olucak.. 
‘Mutluluk’ ; -Öyle para pul ile sahip olacağımız bir şey değil, bol bol kahkahalarla dolu günlere yatırım yapmaktı .. belki de, -’Un,tuz,şeker’ çıkart bunları hayatından, verdiğin 2 3 kilo idi .. belki de, -Sabah GÜNAYDIN Akşam İYİ GECELER mesajı almaktı .. belki de, -Hafta sonu pijamalarla evde Tv karşısında çekirdek çitlemekti .. belki de, _Telefonun çaldığında arayan annen baban olması idi.. belki de, Sahi seni en son ne mutlu etti ? Sana mutluluk ne ifade ediyor ? Ne kadar mutlusun ? (.....) şu parantez size ait, biz devam edelim. 
Bazı insanlar; -çok mutlular -sürekli neşeliler sanki -hiç dertleri sorunları yok. Size öyle geliyor.. Onlar sorunlarını dert etmiyorlar. Yani kafalarına takmıyorlar. Not; herşeye rağmen yaşamamız gereken bir hayat var devam eden. Bu hayat senin şekillendirmekte, renklendirmekte senin elinde.. Mutlu görünmek değil ... Mutlu olmak istiyorum ... Mutluluğuma mutluluk şart ... Sahip olduklarım ile yetinmek attığım adımlarla hedeflerime koşmak idi. Hayır! Hayır! Sen olayı yanlış anlamışsın.. Bakkalda markette satılan bir ürün değil mutluluk, çabalamak lazım biraz istemek çok istemek çok çok istemek gerekiyor sahip olmak için. Bekliyorsun ? Neyin peşindesin bi anlasam .. 
İşlerinin yoluna girmesini mi bekliyorsun yoksa dertlerinin bitmesini mi ? Daha çok beklersin ozaman aradığın mutluluğa burada ulaşılamıyor .. Mümkünse tekrar denemeyiniz .. Hayat inişli çıkışlı bir merdiven gibi sorunlar üst üste gelebilir önemli olan bunları bir şekilde süsleyip IŞIL IŞIL - CIVIL CIVIL günlere hazırlamak.. 
Rahatlıkla söyleyebilirim ki, mutluluk adına sakladığım sırlarım yok benim. Olmazsa olmaz; -ekmeğin üzerine sürdüğüm çikolata kreması var.. -Kulaklık; evet yanlış duymadın .. Ard arda yüksek sesle dinlediğim bir şarkı,türkü vs. - Başucu kitabı; herzaman yastığımın altında bir hayat bulduğum, hislerime, duygularıma tercüman olan yanı başımda olan sayfalar bunlar .. Şimdi mi_? Sıra sizde ertelemenin faydası yok sar,sarmala,kucakla bırakma.. 
MUTLULUĞUNA MUTLULUK KAT..!