30 Şubat’ta, yok yok yarın, çıkmaz ayın son çarşambası, hiçbir zaman, çok yakında, vs vs .. Ne zaman Evet Nezaman ? Hayat dediğin inişli çıkışlı bir merdiven. 
Bazen çok mutlu oluruz bazen çok mutsuz. Ve nedense mutluluğu hep başkalarında ararız, başkalarından bekleriz.. Bazende o mutlu olsunda ben mutsuzluğada razıyım gibi düşünceler ile kendimizi avutur muyuz yoksa kazık mı atarız kendimize bilmem ama bunu sık sık sevdiklerimiz üzerinde uygular test ederiz.. 
Sanki dünyaya gönderilme amacı buymuş gibi.. 
Sorgularsın bazen; bu mutluluk denen şey beni nezaman bulucak.. Kim istemez muhteşem olmayı, sevgi dolu aşk yaşamayı, iş hayatında başarılı olmayı, övgüler duymayı, kim istemez önemli olmayı, kendini değerli hissetmeyi? Ben isterim ve eminim sende istersin. 
Peki bunlardan hangisi sende var; biri, bir kaçı, hiçbiri... Sen cevabı düşüne dur! ben sana kendinin ne kadar eşsiz bir hediye olduğunu anlatayım.. Çok şükür her gün yeni bir gün, yeni bir güneş, yeni bir umut doğuyor aydınlık sabahlarla... Tamam, birşey demedim bazen umutsuz günlere de başlıyor olabiliriz her zaman şanslı günümüzde olmayabiliriz fakat mutlu olmak için sen neler yapıyorsun? 
Mutluluk aslında bir hedef değil veya para ile satın alabileceğin birşey de değil.. Yaşadığımız anı değerlendirmek o ana renkler katmak senin elinde... Beklersek gelmez uğraşacaksın, olduracaksın olmaz diye birşey yok çabalayacaksın.. Hediye almak, hediyeleşmek, birini mutlu etmek, gülümsemesine sebep olmak seni havalara uçurur bütün günün iyi geçmesini sağlar çünkü sen mutlu o mutlu.. Mutsuzlar var seninde mutlu olmanı istemezler. Tad almasını bilmeyenler ızdıraba dönüştürdükleri yaşantılarını yediği içtiği bir tatlı tadını dahi alamaz hale getirenler var bunlardan uzak dur! Boşversene sen! 
Yaptığımız hatalarla bile mutluyuz biz, kimseden beklentin olmasın ve kimse içinde kendinden ödün verme gülümsemenden taviz hiç... Atıyorum çöpe mutsuzluğu.. Yakışmıyordu zaten sanada banada.. Ben beni mutlu edecek her şeye kapımı açtım, kollarımı açtım alabildiğimce içeri alıyorum kuçaklayabildiğim kadar hayata sarılıyorum.. tık tık tıkk ' kim' - O -ben 'MUTLULUK Hiç beklemediğin an mutluluk kapını çalsın.. Ve sana bir şey diyim mi? Hadiiii ne duruyorsun al içer ..
O değil de biz ne zaman mutlu olacağız?