Samsung Galaxy Note 10+

Standart Note 10'un daha özellikli olan telefon. Çok yönlü, özellikli Android bir cihaz. Negatif yönleri olarak, fazla büyük oluşu, 90 Hz & 120 Hz gibi yüksek ekran tazeleme oranına sahip olması. (60 Hz) 6.8 inç dev ekranı, 12 GB RAM, 4300 mAh batarya, not almayı ve çizim yapmayı kolaylaştıran, ayrıca artık telefonu da uzaktan kontrol etmenizi sağlayan S-pen’in yanısıra 45W hızlı şarj, Exynos 9825 çipset ile performansı bulunuyor. Windows bilgisayara veya Mac'e de bağlayarak kullanabilirsiniz.

iPhone 11 Pro/Pro Max

Kullanım konusunda yetenekle donatılmış çığır açıcı üçlü kamera sistemi. Pil ömrü konusunda performanslı. Yapay öğrenme odaklı, akıllı telefonu tanımlayan kaliteli çip kullanıyor.

Artıları:  Üçlü kamera sistemi . Gece Modu. Uzun pil ömrü 3.969 mah. 4k kamera.

Eksileri: Tasarım olarak kocaman bir çentik kullanıyor. 5G özelliği bulunmuyor. Ters şarj yok özelliği yok.

Huawei P30 Pro

Kameranızı yakınlaştırın, ağaçların üzerinden geçen bir kartalı izleyin. En unutulmaz anları yakalayın, HUAWEI P30 Pro, akıllı telefon fotoğrafçılığında yeni karelere odaklıyor.

Artıları: Suya dayanıklı. AMOLED ekran. Altı parmak izi okuyucu. Pil ömrü uzun. Gün ışığı ve düşük ışıkta kamera performansı. 5x optik zoom lens. Süper hızlı kablolu ve kablosuz şarj.

Eksileri: 60 FPS 4K video çekimi yok.  Stereo hoparlör yok. Ön kamerada sabit odak var. 5x ve 10x zoom özellikleri ve düşük ışıkta kamera performansı ile fotoğraf söz konusu en iyi telefonlardan biri.

Xiaomi Mi 9

Uygun fiyatlı telefonlar sunan Xiaomi'nin modellerinden biri de Mi 9. Vergiler sebebiyle "ucuz" diyemesek de daha uygun fiyatları olduğunu söyleyebiliriz.

Artıları: Minik çentikli OLED ekran. Ekran altı parmak izi tarayıcısı. Uzun pil ömrü, 27W kablolu ve 20W kablosuz şarj. Yüksek işlemci ve performans. Yazılımı Güncel. Yüksek kamera kalitesi. Yüksek video çekimi.

Eksileri: Suya dayanıklı değil. Stereo hoparlör yok. MicroSD yuvası yok. LTE bantları sınırlı. Optik stabilizasyon eksik.

OnePlus 7T Pro

Ülkemizde OnePlus az tanınsa da Xiaomi gibi performanslı telefonlar üretiyor. OnePlus hızlı güncelleme sağlayan Android  üreticilerinden biri. OnePlus 7T Pro ise çerçevesiz ekranı, pop-up kamerası, Snapdragon 855+ işlemcili uygun fiyatıyla bir kombinasyon sunuyor. 90 Hz ekranı standart 60 Hz bir ekran ile yan yana koyduğunuzda aynı donanımla akıcı bir görüntü sunuyor.

Artıları:  AMOLED ekran. Hızlı performans. Hızlı ekran parmak izi okuyucu. Uzun pil ömrü. Süper hızlı şarj. Çift sim kart desteği. Kaliteli kamera. Güncel yazılım.

Eksileri: Kablosuz şarj yok. Suya dayanıklılık için IP sertifikası yok. Genişletilebilir depolama yok. 3.5 mm. kulaklık soketi yok. Telefon büyük ve ağırlığı biraz yüksek