Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçenin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çeşitli noktalarda uygulamalarını sürdürüyor.  

Gürcistan'da Asya Kalkınma Bankasının 57. yıllık toplantısının açılışı yapıldı Gürcistan'da Asya Kalkınma Bankasının 57. yıllık toplantısının açılışı yapıldı

Bu kapsamda ekipler, Bağlık Mahallesi’nde yaptıkları uygulamada durumundan şüphelendikleri S.E.’yi durdurmak istedi. Uygulamadan kaçan şüpheliyi yakalamak için S.E.’nin adresine giden polis ekiplerine iddiaya göre şüphelinin yakınları S.E., E.Y., C.E., A.E., C.S. ve C.E. taş, sopa ve bıçaklarla saldırarak mukavemette bulundu.  
  
Uygulamadan kaçan şüpheliyi gözaltına almak isteyen 5 polis memuruna saldırdığı iddia edilen 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, şüphelilerin üzerinde ele geçirilen 3 bıçağa da el konuldu. Öte yandan polisin elinden kaçan S.E. kayıplara karışırken, polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. İfadeleri alınmak üzere Gazi Polis Merkezi Amirliğine götürülen şüpheliler, ifadelerinin ardından geniş güvenlik önlemleri altında Çerkezköy Adliyesine sevk edildi.