Ülkemizde dah önce Kasımpaşa, Beşiktaş, Galataasaray ve Eyüpspor forması giyen Ryan Babel, Beşiktaş ve Galatasaray günleri hakkında konuştu.

İngiliz basınından Ladbrokes'a konuşan Babel, "Açıkçası Galatasaray'a transferim pek iyi gitmedi. Bu transferden sonra ilk kez Beşiktaş'a karşı oynamak gerçekten çok üzücüydü. Çünkü herkesin kalbini kazanmışken ve çok güzel anılar biriktirdiğim bir stadyuma geri dönmüşken, ne zaman topa sahip olsam ıslıklanıyor ve yuhalanıyordum." ifadelerini kullandı.

Dursun Özbek: Ali Koç'tan hesap soracağım! Dursun Özbek: Ali Koç'tan hesap soracağım!

''BEŞİKTAŞ'TAN AYRILMAK İSTEMEDİM''

Beşiktaş'tan ayrılmayı hiç istemedim ama o zamanki yönetim kurulundaki insanların tüm bu durumla gerçekten saygılı bir şekilde ilgilenmediğini hissettim ve bu nedenle başka seçeneklere bakmam gerekti. Şimdi, eğer her şeyi geri döndürebilseydim ve onlar da bana saygı gösterseydi, Beşiktaş'ta kalırdım. Maalesef taraftarlar oyuncuların neden bazı kararlar aldığını her zaman bilemiyor.

''EYÜPSPOR'DA KASITLI OLARAK OYNATILMADIM''

Tazminatı kabul etmediğim için zorluklarla karşılaştım. Sonra bir deplasman maçına gitmek zorunda kaldım ve beni kasıtlı olarak oynatmadılar. Bu üç-dört kez yapılırsa psikolojik olarak bitersiniz. Bunun gibi şeyler ve her seferinde evimden uzakta olmayı, ailemden uzun süre uzak kalmayı kabullenmekte zorlanıyorum.