İletişim Başkanlığı, ''Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı'' iddiasını yalanladı! İletişim Başkanlığı, ''Emine Erdoğan için helikopter pisti yapıldı'' iddiasını yalanladı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli için büyük öneme sahip, Bahçecik doğal kaynak suyunun ilçe merkezine taşındığı isale hattının yenilenmesi için 15 Aralık Cuma günü ihaleye çıkacak. Hayata geçirilecek çalışma ile Salihli merkeze ulaşan suyun verimi artırılacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Aralık ayı olağan meclis toplantısında Salihli için önemli bir proje olan yeni isale hattıyla ilgili son bilgileri paylaştı. Güzgülü, “Salihli ilçe merkezine ulaşan içme suyunun verimini artırmak için de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bahçecik Doğal Kaynak Suyunu daha sağlıklı ve yüksek verimde ilçe merkezine taşımak için 1980’li yıllarda döşenen mevcut hattın yerine 7 kilometre yeni isale hattı döşeyeceğiz. Bu önemli projemiz için de 15 Aralık Cuma günü ihaleye çıkacağız” dedi. 
  
Salihli’nin merkezinde bulunan 25 mahallenin tamamına yetecek şekilde hazırlanan projenin tamamlanma süreci ise 260 gün olarak belirlendi. 110 bin kişinin doğal kaynak suyu içmesinin hedeflendiği projenin toplam maliyeti de 100 milyon lira olarak tespit edildi.