Neler oluyor! Nerede yaşıyoruz..  Sapıklık Canilik Zalimlik Adilik Katillik... Yazıp yazıp siliyorum .. neler var neler konuşulacak. 
Haykırmamız gereken yerde bile sus pus olmuşsuz. Belli bir yaşa gelen bireye adamlık öğretmek ne haddimize ... 
-Cahil,iblis olmuş yüreğe sen mi; 'günahı,sevabı,Allah korkusunu,vatan aşkını Büyüğe,küçüğe saygı sevgiyi, ve daha bir çok yapmamız gereken vazifeyi bırak öğretmeyi nereden başlayacağını, nefsi körelmemiş, işe yaramayan, kendini bilmeyen, kimseyi sevmeyen' karaktere sahip kişiye anlatabilirsin misin.. ? Ayıp be Kardeşim.. 
Kaç yaşına gelmiş aklı başında bir kişiliğin var iken ulan senin aklından geçenler bırak vicdanına sığmasını Türkiye ayağa kalkar ayağa.. yıkar ortalığı linç eder seni aklın feleğin şaşar nefesin kesilir, kaçacak delik arayan sen olursun sen.. 
Küçücük yürek o be, masum bir yavru, nefesi süt kokan bir bebek ben yazmaya bile harfleri sıralamazken sen kirli pis düşüncelerini ufacık ( 2,3,5) yaşındaki çocuk bedeninden tahrik olmak arzulamak hislerindesin.. yazık..! 
YETER ARTIK DAYANAMIYORUZ..! 
Gün ve gün kirletiyoruz temizleyemiyoruz dünyayı... Suçluyuz hepimiz .. Senin de benim de payımız büyük.. 
Elbirliği ile mahvettik ülkeyi.. Sen anne! Sen bana! Okusun okusun yüksek yerlere gelsin diye paralar saçtın, en iyi özel okullar araştırdın bunları yaptın ama sevgi aşılamadın, saygıyı öğretmedin.. Edep haya nedir? Allah korkusu, vatan sevgisi nedir? Konuşmadın.. 
"GÖNLÜN ZENGİN DEĞİL, RUHUN GELECEĞE MİRAS DEĞİL" 
ne yazık ki bu böyle.. Hiç kimseye güvenmiyorum, kimseye de güvenilmez bakınma çevrene, arkana, sağına soluna..
 CEZA - İDAM 
Hangi Ceza yeterli gelir ki bu sapkınlığa, Nasıl son bulması sağlanabilir böyle mide bulandırıcı bir ruh hastalığının.. 
Hanginize lanet edelim... Neler oluyor Söylenecek çok şey var ama çözüm yok.. Çocuklara dokunmayın! Dokunanlara susmayın! Onlar küçük, korkar bilemez, SES olun.. Bunu yapanların en ağır cezayı alması dileğim ile..