Günler hızla yaklaşıyor. Sona doğru ilerlerken,seçimler de eğlence devam ediyor. Bu seçimlerde harbi gülüyoruz ama... İnce sanki kıyafet mankenligine soyunmuş. Sanırım seçim sonrası işsiz kalacağını anladı,e chp de işi bitti ya,Kemal tekmeyi iyi vurdu. Yada traktörcü olur. Bakın ama arka arkaya süre bilmek marifet)) Maralım ah maralım, Oda sahte hocalardan olurum,belki atar atar , tutarım diye,başını habire örtüyor.

 

Seçimler de yürüyo,camide oturup namaz kılıyo. Maral bak teyzemm,oturarak kılmasaydın, bir puan daha alırdın. Sahte hocalık bile marifet ister. Sen de o bile yok. Arada uluyor ya onu çözemedim. Acaba ne demek istiyor))) Temel,seni anladık. İngiliz anahtarısın.Lakin bizler çok alıştık gevşeyen yalakaları, ingiliz anahtarsız

açmaya. Adını “Tom”diye degiş da,Temel olmuyor. Selo looo,naber! Yat keyfine bak,bildigin üzere ordan sana çıkış yok. Biz size bir şans verdik. Gerçek kürtlerin vekili ol dedik. Meclise aldık. Sen hala aynı kafadasın! Şehitlerin kanında bogarız sizleri. Akıllı olun,loo. Diğer adaylara kalem bile oynatmaya değmez.

 

Tüm partilerin adayları şüphesiz biliyor, ilar ki,Erdoğan Başkan olacak. Geçenlerde saadet partisinden 30.

Sıralara yakın bir yerden aday olan(- şimdilik ismi kalsın)) Bu şahıs benimle iddaya girdi. Dedim “madem eminsin Temoş başkan olacak,modri meydan” İlk sözü”olur tabiki,” Dedim:”nesine giriyoruz iddaya” Hasbam vekil adaycıgı (kendi mütahitmiş):” dairesine girelim demez mi! Valla uçtum havalara. Beleşten daire sahibi olacam..yuhuu! Hay hay dedim. Sonra kıvırdı)) “Evet,Erdoğan kazanacak,ama vekil sayısı düşük olacak”diye kendilerine teselli veriyorlar.

 

“220 vekil çıkaramaz “dedi. İddayı vekile döktü)) Bence bu da olur dedim. 220 neki! Şimdi den daireme eşya bakmaya başladım.))) Sagol adaycık) Ya böyle zevkli eglenceli bir seçim bitmek üzere.

Hala bizim mal adaylar projelerini açıklamadılar. Acaba nasıl muhteşem projeleri var!!! Yani dış düşmanlar çalar falan diye mi açıklamıyorlar.- Hmmm!

 

Marmarı Ecevit yapmış(Tunca Toskay) Ramazan bayramı Atatürkün hediyesiymiş(

Sibel Yeşildag)... Ya siz bonzayi falan mı çekip konuşuyorsunuz.)) Geçen gün Berlin de yaşayn bir chp

li aklınca sanal da yazmış ki, “inandırıcı bir yalan söyleyin” Siz kendi mallarınızın yalanlarına el çırpıyorsunuz ya,yalana ne hacet. Ya chp bu kadar mal degildi. Agız tadıyla laf sokamıyorum. Neyse ya,az kaldı, Başkan Erdoğan dememize. Hey ahmaklar Hey kan emiciler Bu ülke bize şehitlerin mirası dır. Her adımda bir şehit yatmaktadır. Kutsal topraklarımızın bir milimi dahi verilemez. Bunu aklınız yok ama bir yerlerinize

sokun. Bizler de nene hatunlar var Halis Demirler var Eren ler var... Bizlerin bir canı var. O da Allahın emaneti,vatanımıza helal olsun. 25 Haziran sabahı,inşallah şükür namazı kılacagız. Ve Erdoğan başkan diyecegiz. Saygılarımla

Kasımpaşalı Tülay.