Şenol Güneş'in ayrılmasından sonra siyah beyazlı camiada en çok merak edilen ‘Takımın başına kimin geçeceği’ şeklindeki sorunun cevabı iyice netleşmeye başladı.  Siyah beyazlılar, kulübü Medipol Başakşehir ile görüşen ve ayrılmak için izin isteyen Abdullah Avcı ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Okan Buruk dün sürpriz bir kararla görevi bıraktı

Tecrübeli teknik adamın ekibinde daha önce Beşiktaş forması giymiş isimlerin de olacağı öğrenildi. Teknik analize oldukça önem veren Avcı'nın bu departmanını güçlü tutacağı, genç oyuncular için ise bir destek birimi kuracağı gelen haberler arasında. Sezonun ikinci yarısında büyük bir çıkış yakalayan Rize’nin başarısının mimarı teknik direktör Okan Buruk dün sürpriz bir kararla görevi bıraktı. Üstelik 3 gün önce yenen ikna yemeğine ve tüm ‘kal’ baskılarına rağmen.

Rize transferi doğruladı

Hatta Rize Başkanı Hasan Kartal ise yaptığı açıklamada “Hocamız ailesine daha fazla zaman ayırmak için İstanbul’u seçti” sözleriyle transferi netleştiği iddia edildi.

Öte yandan siyah beyazlılar Nevzat Demir Tesisleri ve Vodafone Park'ı ise bakıma alıyor. Vodafone Park'ın  yeni sezon öncesinde kapsamlı bir bakıma alınacağı zeminin yenilenerek Ağustos ayında başlayacak maratona hazır hale getirileceği ifade ediliyor. Nevzat Demir Tesisleri’nde ise altyapı için yer açılıyor. Yeni dönemde genç oyunculardan daha fazla yararlanmak istiyen siyah beyazlı yönetimin, A Takım ile altyapı arasında köprü görevi üstlenecek bir yapı kurmayı hedeflediği kayedildi.