BeşiktaşSüper Lig'in 4. haftasında yarın deplasmanda Gazişehir Gaziantep ile karşı karşıya gelecek. 

Beşiktaş'ta direktör teknik Abdullah Avcı’nın yeni jokeri Mohamed Elneny’i olacak. Avcı, yeni transfer Mohamed Elneny'den saha içinde oyunu yönlendirmesini istedi. Mısırlı futbolcu ise oyun bilgisi ile teknik heyetin beğenisini kazandı.

KISA SÜREDE İPLERİ ELİNE ALACAK

Avcı ve kurmayları pas oyununda Elneny'ye tam yetki verdi. Avcı'nın "Kapasitesi için hiçbir şüphem yok. Sadece maç eksiği var. Bu da kısa sürede çözülebilir" dediği bildirildi.

ZEMİN SORUNU AVCI’NIN MORALİNİ BOZDU

Beşiktaş Teknik direktörü Abdullah Avcı, Vodafone Park'ın zeminin iyileştirilmesinin en hızlı bir şekilde yapılmasını istedi. Türkiye Andorra maçının da burada oynanması Avcı'nın moralini biraz bozmuştu.

LENS YEDEK!

Beşiktaş’ta bir türlü isteneni vermeyen Lens yedeğe çekilmesi bekleniyor. Avcı’nın yeni sisteminde 2 kanat forvet ve bir santrafor olacak. Georges-Kevin N’Koudou ile Abdoulay Diaby kanat forvet oynarken Umut Nayir veya Güven Yanlçın santrafor oynayacak.

ORTA SAHA SİL BAŞTAN

Dorukhan, Elneny ve Ljajic üçlüsü ile orta sahayı kurmayı planlayan Avcı yeni transferleri ilk 11'e monte edeceği öğrenildi.

BURAK YILMAZ SAHALARA DÖNDÜ

Beşiktaş'ta 8 Temmuz'da geçirdiği ameliyatın ardından hazırlık kampında oynadığı ilk maçta sakatlanan Burak Yılmaz'ın tedavisi tamamlandı. Dün sabah ilk kez sahaya çıkan Burak, bireysel antrenör eşliğinde koşu çalışması yaptı. Sakatlıktan yeni çıkan Oğuzhan Özyakup ve Caner Erkin ise salonda çalıştı.