Bir zamanlar Beşiktaş kulübünde top koşturan tecrübeli teknik direktör Sergen Yalçın’ın takımdan ayrılma haberlerinin duyulmasının ardından Beşiktaşlı taraftarlar başarılı çalıştırıcının evinin önünde toplanarak destekte bulundu.

Teknik direktör Sergen Yalçın'a destekte bulunmak için evinin önünde toplanan siyah-beyazlı taraftarlar, sevgi gösterilerinin ardından dağıldı.

3 KUPA KALDIRDI

Tecrübeli teknik adam Sergen Yalçın bu sezon Beşiktaş’ta Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nı kaldırarak doğal olarak Süper Kupa’nın da sahibi olmuştu.

Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın ile yönetimin anlaşamadığı yönünde haberlerin çıkması üzerine siyah-beyazlı taraftarlar, görevine devam etmesini istedikleri 48 yaşındaki çalıştırıcının evinin önünde toplandı.

Siyah-beyazlı futbol takımını Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa taşıyarak büyük bir başarıya imza atan Yalçın'ın görevine devam etmesini isteyen taraftarlar, 48 yaşındaki teknik adamın evinin önünde yaklaşık 2 saat bekledi.

Yaklaşık 100 kadar Beşiktaş taraftarı, Sergen Yalçın lehine yaptıkları tezahüratlar ve basın açıklamasının ardından evin önünden ayrıldı.