Levent Gültekin/ Diriliş Postası
Riekerink ile yolları ayırmaya hazırlanan Galatasaray yeni hoca arayışlarına devam ederken gündeme gelen isimlerden biri olan Bülent Korkmaz Diriliş Postası’na çok önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam daha önce bu yönetimle anlaştığını açıklarken, şu anda kendisine ulaşan bir teklifin olmadığını fakat öyle bir şey de Galatasaray’ın menfaatleri için elinden geleni yapacağını söyledi.
 
İşte Bülent Korkmaz’ın açıklamaları…
 
Daha önce yönetimle konuşmuştuk anlaşmıştık ama sözleşme konusunda son anda sorun çıkmıştı. Yönetimde geçmişte bir kontrat anlaşması yaptık daha sonra o kontratı kısaltmaya kalktılar işler bozuldu. Şimdi ise şartlar daha değişik. Ben Galatasaray’ın başarılı olmasını isteyen bir teknik adamım bu camianın içinden çıkmış biriyim. Kısa vadede çalışır mıyım henüz bir şey söylememem ama teklif gelirse oturur konuşuruz biz Galatasaraylıyız biliyorsunuz.
 
Bülent Korkmaz bundan önce Kayseri Erciyesspor, Bursaspor, Gençlerbirliği, Galatasaray Bakü, Karabükspor, İstanbul Başakşehir ve Mersin İdmanyurdu’nu çalıştırmıştı.