Galatasaray derbisi öncesi açıklamalarda bulunan  Fenerbahçe'nin Faslı futbolcusu Aatif Chahechouhe, "Galatasaray'dan daha iyi bir takımız" dedi. 

Son 2 maçta forma şansı bulup takımının galibiyetlerine 2 gol, 1 asistle katkıda bulunan Chahechouhe, hafta sonu karşılaşacakları Galatasaray'dan daha iyi bir durumda olduklarını vurgulayarak, "Galatasaray'dan daha iyi bir takımız. Daha iyi olduğumuzu son birkaç haftada gösteriyoruz. İnşallah bunu ispatlamak da hafta sonu bize düşecek." dedi.

'GALATASARAY'A GOL ATMAK İSTİYORUM' 


Chahechouhe, son haftalardaki formunu Galatasaray karşısında da gösterip derbide gol sevinci yaşamak istediğini belirtti.

Fenerbahçe taraftarı için bu maçın önemini bildiğini dile getiren Faslı futbolcu, "Büyük bir derbi karşılaşması olacak. Gerçek Fenerbahçeli olmanın yolu Galatasaray'a gol atmaksa bunun için her şeyi yapacağım." diye konuştu.

"ŞAMPİYONLUK YOLUNDA RAKİBİMİZ BEŞİKTAŞ"

İlk 10 hafta sonunda liderlik koltuğunda namağlup şekilde oturan Medipol Başakşehir'in iyi bir takım olduğunu ancak ilerleyen haftalarda yarışta geriye düşeceğini öne süren Chahechouhe, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Medipol Başakşehir sezona iyi bir başlangıç yaptı ama sezon uzun. Medipol Başakşehir'in sonuna kadar gidebileceğini düşünmüyorum, bence düşüşe geçecekler. Şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz Beşiktaş olacaktır. Geçtiğimiz sezon da şampiyon oldular. Bizim de şampiyonluk yolunda iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum. İyi bir takımız, yolumuz uzun. Hiçbir şeyin sonuna gelmedik, uzun bir sezon bizi bekliyor."