Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Görüşme, ikili arasında basına kapalı bir şekilde gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas'ı kabul etti.

4 BÜYÜK BAŞKAN

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, dün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Beşiktaş JK Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte Habertürk TV yayınına konuk olmuştu.

Dört büyüklerin başkanları, bu yayında Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) birtakım eleştiriler yöneltmiş ve harcama limitleri, yayın ihalesi ile yabancı oyuncu sınırıyla ilgili sorunlarına çözüm beklediklerini dile getirmişlerdi.

GALATASARAY’DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Spor Kulübü, resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Bir saat süren baş başa görüşme öncesinde Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan ile Başkanımız Burak Elmas hatıra fotoğrafı çekildiler.” ifadelerine yer verdi.