Levent Gültekin/ Diriliş Postası

Real Madrid, Barcelona, Chelsea gibi dünyanın en büyük takımlarında üst düzey futbol oynayan, geçtiğimiz yıl Antalyaspor ile yolları kesişen Samuel Eto'o için ortaya atılan 'Marsilya'ya gidecek' haberlerinin aslı ortaya çıktı.

"ETO'O MU NE ETO'O'SU?"

Antalyaspor'da gösterdiği performansla parmak ısırtan ve yaz ayı transfer sezonunda Beşiktaş'ın kapısından dönen Eto'o için Fransız kulübün herhangi bir girişimde bulunmadığı, hatta O.M Sportif Direktörü Zubizaretta'nın çıkan haberler karşısında şaşkınlığını gizleyemediği ifade edildi. 

ETO GALATASARAY'IN YOLUNU TUTUABİLİR

Geçtiğimiz sezon Antalyaspor formasıyla 32 Maçta 20 gol 5 asist yaparak bitmediğini gösteren Kamerunlu yıldızın Süper Lig'de şampiyonluğa oynayan bir ekibe transfer olmak istediği anlaşılırken, İzlandalı futbolcu Sigthorsson'dan 1 dakika bile faydalanamayan Galatasaray'ın Ocak ayında Eto'o için başkan Ali Öztürk'ün kapısını çalacağı iddia edildi.

LEVENT NAZİFOĞLU SİNAYLİ VERMİŞTİ

Bu sezon özellikle Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesiyle kendisini bulan 35 yaşındaki golcünün 11 maçta 5 gol atması sarı kırmızılı kulübü iştahlandırırken, geçtiğimiz günlerde Sportif AŞ yöneticilerinden Levent Nazifoğlu'nun "Devre arasında kendi takımında oynayan hazır oyuncu alacağız" sözleri "Eto'o Galatasaray'a çok yakın" yorumlarını da beraberinde getirdi. 

EREN-ETO'O İLİŞKİSİ ÇOK CAN YAKAR 

Eren Derdiyok ile iyi bir ikili olacağı düşünülen Eto'o, Derdiyok'un sürekli geriye düşen performansını da yükselteceği belirtiliyor.