Fenerbahçe ile anlaştığı iddia edilen teknik direktör Erol Bulut, Aytemiz Alanyaspor’daki görevinin bugün itibarıyla son bulduğunu açıkladı.

TWİTTER’DAN VEDA KONUŞMASI

Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kuruluna teşekkür eden Bulut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Futbolcu kardeşlerim, ekibim, ben, en önemlisi de bizlere her zaman destek ve inancını esirgemeyen taraftarımızla, 2019-2020 sezonunu birlik içinde çok verimli geçirdik. Takımımızı Avrupa kupalarına götürme başarısı gösterdik. Ekibim ile ben, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na, yönetim kuruluna, tüm futbolcu kardeşlerimize, kulüp personelimize, taraftarımıza ve Alanyaspor camiasını teşekkürü borç biliriz. Aytemiz Alanyaspor’a bundan sonraki mücadelelerinde ve Avrupa kupalarında başarılar dilerim.”

Genç teknik direktör Bulut’un kısa süre içinde Fenerbahçe ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

EN BAŞARILI SEZONU

Başarılı teknik adam, 2019-2020 sezonunda Akdeniz temsilcisiyle 34 Süper Lig karşılaşmasında 16 galibiyet, 9 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı. 57 puan toplayan Alanyaspor’un, maç başına puan ortalaması 1,68 olarak gerçekleşti.

Ayrıca Bulut, teknik adamlık kariyerinde ilk defa Ziraat Türkiye Kupası’nda final heyecanını Alanyaspor ile geride kalan sezon yaşadı.

Kulüp tarihinde ilk kez kupada finale çıkan Alanyaspor, rakibi Trabzonspor’a 2-0 yenildi.