Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacakları karşılaşma öncesi "Skor hiç fark etmez, galip gelelim yeter" diye konuştu.

'KARŞILAŞMA TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ'

Orman, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla yapacakları karşılaşmanın sadece kendileri için değil Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

Kiev'de takımın konaklayacağı otelde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, her şeyden önce Türk halkını ve Beşiktaşlıları mutlu etmek istediklerini belirterek, "Ülkemiz açısından önemli bir karşılaşma." dedi.

"SKOR HİÇ FARK ETMEZ, GALİP GELELİM YETER"

Dinamo Kiev'i yenmek istediklerini aktaran Orman, "Zor bir rakip, Kiev de kazanmak istiyordur. İnşallah kalbimizdeki sonuç olsun. Skor hiç fark etmez, galip gelelim yeter." diye konuştu.

Gruptan çıktıkları takdirde maddi kazançtan çok prestij elde edeceklerine dikkati çeken Orman, şunları kaydetti:

"Geldiğimiz zamandan beri hep söylüyoruz. Avrupa'da başarılı, dünya kulübü Beşiktaş'ı oluşturmak istiyoruz. Adım adım o planda gidiyoruz. Üstüne koya koya geldik. Slaven hocayla yaptığımız maçlarda da Şenol hocayla yaptığımız maçlarda da buna çok önem verdik. İnşallah çok daha ileri gideceğiz."